Aktivitetsrapport Vecka 142 augusti I

Innan den här veckan köpte jag ett toalettskydd till Centret (toaletten finns på gården), jag skrev ut en till sång till Centrets sångbok, jag köpte barnens mat: hamburgare, korv, pizza, salamiskivor, ostskivor, munkar, bröd, äpplen, senap, ketchup och servetter.

Jag fick donationer av skor och annat till Viperesti.

Jag åkte tidigt på morgonen och kom säkert till Viperești. Jag lastade av, städade Centret, la maten i kylen och ställde sedan in TV:n.
Barnen kom med full styrka och vi gick igenom läxor i en timme varje dag, sedan aktiviteter, avkoppling, och såg sedan på två avsnitt av “Book of Books” varje dag.

Förutom lov-läxorna de gjorde varje dag, hade barnen även fritid då de kunde måla, rita, klippa, limma, bygga och även spela badminton.

..creative time

..creative time

Varje dag äter barnen frukost kl 10:00 och lunch kl 12:30.

I måndags firade vi Mihaelas 10-årsdag. Jag sjöng för henne, önskade henne grattis på födelsedagen och gav henne en liten present.

 

Centrets värd har betonglagt hela gården och därmed finns möjlighet att öka Centrets område.

 

Den här veckan gav jag två månaders donationspengar från Susanna Thersthol till en familj i nöd. Jag gav också leksaker till barn i området kring vårt center.

Vi hade möte i tisdags från kl 18.00, dit kom flera barn. Jag sjöng och pratade med dem lite från Bibeln. Jag gav skodonationerna till familjer i nöd.

..our six o'clock fellowship meeting

..our six o'clock fellowship meeting

..creative time

..creative time

Det var en mycket bra vecka, där alla barnen kom glada, avslappnade och gjorde sina lov-läxor.

Tack så mycket kära vänner från Sverige!

Socialarbetare 

2022-08-08

Marian Marinică                                        se extra bilder nedan

..holiday homework